DienstenOplossingen

Wat kunnen wij uw bedrijf aanbieden?

Onze diensten

Webdesign
Bij webdesign moet je met verschillende aspecten rekening houden. Een website moet zowel snel laden, hoog scoren in google, overzichtelijk zijn en niet te vergeten de huidige browsers ondersteunen. Onze website zijn conform aan de W3C webstandaarden. We analyseren uw bedrijf om te uw doelgroep te kunnen begrijpen. Hierdoor vraagt het ontwikkelen van een website qua uiterlijk meer werk dan een webapplicatie.
CMS
content management system

Onze CMS oplossingen bieden de mogelijkheid om mensen met een beperkte technische kennis hun website zelf te beheren. Een CMS wordt vooral gebruikt door websites waar gegevens regelmatig worden aangepast. Bij Era-lution IT kunnen wij een op maat gemaakte CMS ontwikkelen die perfect alle nodige functies en administratiemogelijkheden van uw website kan beheren.


SEO
search engine optimization
Uw bedrijf is pas bereikbaar door het grote publiek indien ze beschikt over een eigen website. Een website word meer bekeken dan een folder en is beschikbaar voor iedereen. Sinds de doorbraak van het internet is zoekmachine optimalisatie(SEO) de meest renderende vorm van marketing.
Hosting
De fysieke locatie waar je website of webapplicatie op staat moet zeer betrouwbaar zijn. Onze hosting staan bekend voor hun snelheid en betrouwbaarheid.
Support
Als zelfstandige heb je niet altijd de tijd, noch de kennis om je website zelf te onderhouden. Hierdoor is het belangrijk dat de content van je website correct wordt bijgehouden en zo je website up-to-date houd.